Gedreven, leergierig en enthousiast; dat ben ik, Willemien Kosters. Mijzelf ontwikkelen en steeds meer kennis vergaren is de rode draad in mijn werk als pedicure. Nieuwsgierig als ik ben wil ik weten hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en hoe het precies werkt. Vijfentwintig jaar geleden ging ik als pedicure aan de slag. Een prachtig vak, waar ik nog altijd veel plezier aan beleef. Ik mag mijzelf ook medisch pedicure noemen. Die scholing was nodig om de complexe voetproblemen, die ik zo graag doe, te kunnen blijven doen.

Ik was benieuwd wat die voeten die ik dagelijks zie allemaal te vertellen hebben. Daarom ben ik me gaan verdiepen in voetreflexologie. Met succes wist ik mijn klanten van hun pijnklachten af te helpen.

Inmiddels hielp ik steeds vaker mensen met andere klachten dan voetklachten. Ik volgde APS therapie en in 2013 kwam ik in aanraking met orthomoleculaire geneeskunde. Daar vond ik waar ik zo lang naar had gezocht. Het bevestigde voor mij dat stress, beweging, je levensloop en eetgewoontes een grote invloed hebben op een goede gezondheid. De stap naar orthomoleculair therapeut betekende voor mij een hele nieuwe kijk op bepaalde zaken, maar ook héél veel lezen om mijn kennis te vergroten.

Om de puzzel nog completer te maken ben ik me gaan verdiepen in Dorn therapie, vooral bedoeld voor mensen met beenlengteverschil.

Iedereen met voetklachten of andere fysieke of mentale problemen ontvang ik graag in mijn praktijk aan huis in Bruchterveld. Wanneer je het prettiger vindt om thuis te blijven, kom ik gewoon naar jou toe. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en dat ze zichzelf kunnen zijn. Ik ga elke dag fluitend de deur uit. Wat een dankbaar werk heb ik dat ik mensen van hun (voet)klachten af kan helpen!